Саопштења

ГрO СНС Вршац најоштрије осуђује још један медијски напад на председника Вучића

Градски одбор Српске напредне странке Вршац најоштрије осуђује још један у низу оркестрираних медијских напада на председника Александра Вучића.
Медији под контролом опозиције очигледно су поново добили налог да позивају на насилну смену и линч председника Александра Вучића. Невероватно је да је на њиховој телевизији потпуно нормално да новинар причајући о насилној смени власти, изјави чак и то да ће председник Вучић завршити стрељан као Чаушеску и да га нико не опомене, нити прекине, а камоли да се огради од говора мржње и позивања на насиље, јавно у медијима.
Како се ближи изборни дан, опозиција и њихови медији све су нервознији, вероватно свесни су да ће Србија поново подржати политику очувања националних интереса, развоја и напретка, а не насиља, мржње и подела, коју они сасвим отворено заступају. Позивамо надлежне органе да реагују и санкционишу позив на убиство председника Србије Александра Вучића.
Грађани Србије су се већ јасно изјаснили да не желе да живе у земљи која допушта насиље и позиве на линч, а поновиће грађани Србије ту подршку и 2. јуна.
Зато Градски одбор Српске напредне странке Вршац пружа безрезервну подршку председнику Александру Вучићу и позива суграђане да у недељу, 2. јуна у што већем броју изађу на своја бирачка места и изаберу политику мира, стабилности, и напретка дајући подршку листи „Александар Вучић – Вршац сутра“.

Служба за информисање
Градски одбор Српске напредне странке Вршац