ГрО СНС Вршац осуђује срамне нападе на породицу Александра Вучића

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу, сматра да је објављивање фотографија сина председника Републике Србије Александра Вучића, са нагласком како се слободно шета без обезбеђења, ништа друго него директно таргетирање личности и још један очајнички потез опзиције којим демонстрира сопствену немоћ. Малицозним извештавањем појединих медија у Србији, који очигледно заступају овакве ставове, по ко зна који пут се црта мета недужним члановима породице легитимно изабраног председника једне суверене државе и тиме директно угрожава њихова безбедност и слобода кретања.

Позивамо надлежне органе да реагују и процесуирају овако опасно оркестрирану кампању појединаца који су себи дали за право да по ко зна који пут упиру прстом у породицу председника Вучића и на тај начин непосредно угрожавају њихову безбедност. Политичка борба се добија на изборима, а не на улици, посебно не угрожавањем безбедности и живота нечије деце. Овакви изливи беса услед сопственог незадовољства, подржани од стране појединих медије нису слика Србије коју желимо и којој тежимо и какву грађани Србије заслужују.