ГрО СНС Вршац пружа апсолутну подршку председнику Вучићу у борби за стабилну Србију

Сведоци смо већ дуже време свакодневне кампање вређања и напада на председника Александра Вучића и чланове његове породице која се води у тајкунским медијима јер Драган Ђилас, Мариника Тепић и остала регимента састављена, како од самопрокламованих грађаниста, тако и од самозваних националиста из разних опозиционих структура, другу политику осим нападања и вређања нема. Они се искључиво руководе мржњом директно усмереном према председнику Александру Вучићу и његовој породици. Свима је већ јасно да у сусрет новом поразу у Београду, спремају већ сада хаос после избора, а све са циљем да грађани буду таоци њихове бесмислене политике и стања хаоса и неизвесности блокирајући путеве и институције јер они једноставно немају са чиме да изађу пред бираче и предоче им програм и идеје.

Градски одбор Српске напредне странке Вршац, пружа апсолутну и недвосмислену подршку председнику Александру Вучићу у наставку борбе за модерну, јаку и стабилну Србију, као и подршку политици коју представља, а то је политика мира, просперитета и стабилности, политика која развија и гради Србију и представља нас у најбољем светлу свуда у свету, политика која је усмерена искључиво ка интересу грађана Србије. Не смемо дозволити бившем режиму, а садашњој опозицији да се врати на власт, поново заузме пљачкашке позиције и прогласи Републику Српску геноцидном творевином, сруши споменик Стефану Немањи, забрани обележавање годишњице злочиначке операције „Олуја”... Зато ћемо се борити и победиће Србија.

Служба за информисање
Градски одбор Српске напредне странке Вршац