ГрО СНС Вршац: У сваком моменту спремни да се одмеримо са такозваном опозицијом и лажним саборцима

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу, пружа безрезервну подршку председнику Александру Вучићу у његовој борби за очување највиших државних интереса, као и политици према Косову и Метохији и заштити српског народа у јужној српској покрајини. Сведоци смо последњих дана, оркестриране кампање на председника Вучића од стране лажних патриота што је кулминирало срамним покушајем напада на самог председника у Народној скупштини Републике Србије, коју су као највиши државни орган припадници такозване опозиције, уместо места за заштиту националних интереса, искористили за сопствену пропаганду. Припадници такозване опозиције покушали су да кроз провокације изазову скандал ширих размера, не би ли подигли свој рејтинг, док су "коалициони партнери" ове догађаје искористили, како би зарад личних интереса одмерили шта им је чинити, у случају да у будућности буду угрожени. Градски одбор Српске напредне странке Вршац, спреман је у сваком тренутку да са такозваном опозицијом и лажним саборцима одмери снаге на биралиштима и да на свим нивоима подржи политику Александра Вучића.