Опозициони циркус је демонстрација немоћи

Данашњом циркуском представом, коју су приредили озлојеђени представници опозиције предвођени Драганом Ђиласом, Мариником Тепић и Милошем Јовановићем, на најбруталнији начин су покушали да обезвреде највиши законодавни орган државе у којем ће наредне године морати да седе на местима која им припадају у складу са тешким поразом који су доживели на недавно одржаним парламентарним изборима. Исказујући своју фрустрираност, извргли су руглу здање и институцију Скупштине Републике Србије, заклињући се пред камерама својих финансијера чији су огроман новац улудо прођердали у минулој кампањи не би ли се поново дочепали пљачкашких позиција и вишеструко "наплатили" своје радно ангажовање, уместо да руку положе и закуну се пред 900.000 преварених бирача који су им указали поверење.
Да је по среди свега покушај обојене револуције, говори и спољни перформанс са зечјим главама које су употпуниле добро изрежирану циркуску представу којом су понизили сваког честитог грађанина Републике Србије, кажњавајући их као главне кривце за свој изборни фијаско. У стању потпуног очаја, усред суверене државе Србије, желели су да уместо конституисања националног парламента, потуре као тему нацрт резолуције одлазећег европског парламента, преклињући успут министра одбране Републике Немачке да у сутрашњој посети Србији, претњама, пред свршен чин стави легитимно изабраног председника Србије Александра Вучића. У сусрет новим насртајима опозиције и разних ангажованих организација на изборну вољу грађана и легитимно изабрана тела Републике Србије, Градским одбор СНС Вршац, позива грађане да не наседају на провокације које су ништа више од демонстрације немоћи демона прошлости који су још једном постављени баш тамо где им је и место.

Служба за информисање
Градски одбор Српске напредне странке Вршац