Српска опозиција не престаје да изненађује својим поступцима

Након што су са својим менторима по Берлину и другим центрима прославили 24. март, дан који им је омогућио да годину и по дана касније дођу на власт и затру све моралне и материјалне вредности у Србији, јуришници Драгана Ђиласа и Маринике Тепић не престају да изненађују својим поступцима. Српска опозиција, врло брзо заборавља да је тај пакт са ђаволом коштао главе Зорана Ђинђића па сада, уз исте те налогодавце креирају своју кампању за предстојећи пораз на београдским изборима тако што цртају мету на чело, ни мање ни више него легитимно изабраном председнику Републике Србије. Да је све то оркестрирано из исте кухиње, данас доказује и дељење умрлица са ликом председника Александра Вучића, што у најмању руку подсећа на дељење летака у Сарајеву 1914. године. Нажалост, не можемо више констатовати да је српска опозиција ни дотакла дно, ни превазишла саму себе јер сваки пут показују да могу још горе и још бруталније да најављују обрачуне са политичким неистомишљеницима обзиром да на изборима ниједну битку не могу да добију. Градски одбор Српске напредне странке Вршац, позива надлежне институције, да у најкраћем року идентификују и процесуирају одговорна лица и налогодавце овог безумног чина пропаганде, какву ни Гебелс није могао да осмисли јер грађани Србије не смеју да живе у страху за своје животе само зато што другачије мисле, нити Србија сме да дозволи такво прекрајање изборне воље.

Служба за информисање
Градски одбор Српске напредне странке Вршац