Вести

АКЦИЈЕ V МЕСНОГ ОДБОРА ГО СНС ВРШАЦ

Претходних дана V Месни одбор ГО СНС Вршац имао је низ активности. Одржани су штандови на Зеленој пијаци и Војничком тргу, акције подршка безбедности деце у саобраћају и превенција насиља.

На штандовима је дељен промотивни материјал Српске напредне странке и Информатори СНС. Активисти су разговарали са многобројним, заинтересованим грађанима о актуелним проблемима у нашем граду и упознавали су их са планом и програмом СНС.

Циљ акције „Безбедности у саобраћају“ био је подизање свести возача о безбедности наше деце на улицама града. Акција је спроведена на више локација у граду а посебна пажња стављена је на локације у близини дечијих вртића, основних и средњих школа. Возачима су дељени инфо летци о безбедности деце у саобраћају.

Превенција насиља у друштву, као једна од актуелних тема данашњице, којој се придаје много пажње, изискује промену свести код људи и тема је о којој не треба да се ћути. Активисти V Месног одбора организовали су ову акцију са циљем упознавања јавности са проблемом насиља над децом, женама, вршњацима и насиљем на спортским теренима. Поделом инфо летака, желели су да подигну свест грађана о превенцији насиља као и значају правовреме пријаве насиља у породици, комшилуку, школама...

ОБРАТИМО СЕ НЕКОМ ЗА ПОМОЋ...ТО ЈЕ ХРАБАР ЧИН И НИЈЕ СРАМОТА - СТОП НАСИЉУ!