Вести

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ВРШЦУ ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ СТРАНКЕ "СВЕТУ ПЕТКУ"

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу, обележио је данас страначку славу Свету Петку.
Услед околности изазваних пандемијом вируса ЦОВИД-19 резању славског колача присуствовало је само најуже руководство Градског одбора, а повереник Градског одбора Српске напредне странке у Вршцу Драгана Митровић упутила је честитке вршачким напредњацима.
"Данас обележавамо најпоштованију светитељку Православља, Свету Петку, чије нас врлине уче најважнијим људским вредностима, нарочито у овим временима када се читав свет па и Србија боре против опаке болести и када нам је одговорност према себи и другима потребнија него икада. Желим да честитам страначку славу, свим члановима Градског одбора Српске напредне странке у Вршцу. Вођени храбром политиком нашег председника Александра Вучића, који се свакодневно суочава са највећим изазовима и одлучно бори за све грађане Србије, ми ћемо као градски одбор радити још марљивије и преданије у интересу свих грађана Вршца и заједно истрајати у даљем стварању боље будућности и живота у уређеном друштву, у коме вреди остати и стварати породицу", рекла је Драгана Митровић.
Резање славског колача обавио је протојереј Ненад Милић, старешина храма Успенија пресвете Богородице у Вршцу, а кум овогодишње славе био је господин Драган Рабијац, угледни вршачки привредник.