Вести

ЈЕДИНИ ПРАВИ ПУТ ЈЕ ПУТ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Српска Напредна Странка је једина државотворна странка, а Александар Вучић је премијер и председник који о свима нама брине. СНС једино жели да учврсти Државу. Нама је Бог дао Александра Вучића, рекао је Михаљ Кертес, који је јуче одржао изузетно посећене трибине у Загајици и Ритишеву.

Кертес је нагласио да је као државник посетио бројне земље, али да нигде није видео да је ико примљен као Александар Вучић у Берлину, у Москви, у Пекингу... Кертес је у уводном обраћању истакао да је поносан што, као припадник мађарске националне мањине, има част да се обрати и Румунима и Ромима и Србима. Бројни окупљени мештани поздравили су ове његове речи дуготрајним аплаузима и у Загајици и у Ритишеву.

Кертес је говорио и о разлозима због којих више није члан СПС, партије у којој је био оснивач и нагласио да онај ко жели да гласа за СПС прво треба да провери његове речи, а ако и тада гласа за СПС - не мисли добро својој породици.

Поред Кертеса на трибинама су говорили Драгана Митровић и Александар Ђорђевић кандидати за одборнике у Скупштини Града Вршца са листе "Александар Вучић - Србија побеђује".