Вести

ПОТПРЕДСЕДНИК ГО СНС МАРКО ЂУРИЋ ПОСЕТИО ВРШАЦ

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић посетио је младе страначке активисте и одборничке кандидате у Вршцу и захвалио им на преданости којом су у протеклим данима окупљали суграђане око идеје напретка и препорода Србије.
“Ви сте, као и ваши вршњаци широм Србије, део једног историјског покрета који ће Србију учинити обећаном земљом за нашу децу. Ви сте будући лидери свог града и Србије и захваљујући председнику Александру Вучићу и његовој политици оријентисаној на резултате, бићете део генерације која ће своје место у јавном животу градити делима, а не празним причама, рекао је Ђурић.
Ђурић је истакао да је веома важно то што активисти СНС данима раде на томе да што већи број грађана изађе на изборе 21. јуна, јер се на њима одлучује о будућности сваког дела наше земље, која зависи од тога колико ће озбиљно и одговорно Србија бити вођена у годинама пред нама.
„Важно је да за кормилом државе остану људи који су у стању да раде и на развоју економије и на развоју спољнополитичког положаја Србије и на учвршћивању њене безбедности, а ви и ми људима представљамо, не неку апстрактну и тешко проверљиву причу, већ озбиљну политику и озбиљан резултат у годинама за нама и озбиљне планове који су у годинама пред нама“, рекао је Ђурић.
Ђурић је активисте СНС подсетио на приоритете страначке политике које је председник Вучић дефинисао на обележавању 11. годишњице СНС, у чијем је средишту економски развој, као предуслов свих осталих политичких успеха.
„Наши економски резултати су такви да можете са много самопоуздања да станете пред свакога и кажете да представљате листу која је смањила незапосленост и у државној благајни створила суфицит. Та политика је трајни стандард за све који ће се у будућности бавити политиком“, рекао је Ђурић.
Подсетивши младе страначке колеге на успехе председника Вучића и његовог тима у борби за заштиту српских државних и националних интереса на КиМ, Ђурић је истакао да активисти СНС заступају листу која се најодлучније и најенергичније бори за нашу јужну покрајину.
„Импресиониран сам и вашим одбором и градоначелницом Драганом Митровић и увек ћете моћи да се ослоните на моју подршку и помоћ. Надам се да ћемо, поред оних који су већ имали прилику да посете КиМ, моћи и осталима који то желе да организујемо да проведу викенд са нашим народом у јужној покрајини, јер и ви на северу наше земље, и наши људи на КиМ део сте исте борбе, која ће Србију учинити богатијом, снажнијом и успешнијом у сваком смислу“, рекао је Ђурић.