Вести

ПОТВРЂЕНИ МАНДАТИ НОВИХ НАРОДНИХ ПОСЛАНИКА

Након одржаних парламентарних и покрајинских избора 21.06.2020. године, претходних дана конституисани су нови сазиви.
Народни посланици јуче су у здању Народне Скупштине свечано положили заклетву, док су покрајински посланици потврдили своје мандате 31.07.2020. године, изабравши и ново Председништво Скупштине Аутономне Покрајине Војводине.
Народни посланик из Града Вршца, у наредне 4 године биће Ненад Барош, досадашњи председник Скупштине Града Вршца, док ће у новом сазиву покрајинског Парламента Вршац представљати Татјана Николић, досадашња чланица Градског већа задужена за ресор здравства и социјалне заштите и Сузана Пронић, мастер биохемије, учесник Академије младих лидера Српске напредне странке.
Наш Град ће у наредном мандату имати представнике на републичком и покрајинском нивоу који ће на најбољи начин заступати интересе Града и грађана Вршца.
Подсећамо да је конститутивна седница Скупштине Града Вршца заказана за 21.08.2020. године на којој ће бити верификовани мандати 45 одборника новог сазива локалног парламента о изабрано представништво. На истој седници очекује се избор градоначелника и новог Градског већа.