Вести

„ПРЕДАЈА НИЈЕ ОПЦИЈА“, СНС Вршац уз Александра Вучића.

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу, изражава своју пуну и безрезервну подршку, председнику Александру Вучићу, у наставку борбе за очување државних и националних интереса Републике Србије и српског народа.

Сведоци смо већ дуже време, великих притисака које наша земља трпи са разних страна. Сво ово време, мудром и храбром политиком председника Александра Вучића, успешно одолевамо, можда и највећим изазовима у новијој историји са којима се суочава наша земља. Уз очување мира и стабилности, од којих зависи цео наш регион, Србија је успела да преброди и глобалне кризе које нас прате последњих година, а које су изазвале веома негативне трендове и у најразвијенијим земљама. Упркос свему, економски стабилна и војно независна Србија корача напред уз очување свих својих државних и националних интереса.

Градски одбор СНС Вршац, сматра да је, како у овом моменту, тако и у времену пред нама, више него икад, неопходно јединство и наставак успешне политике Александра Вучића, која нас води ка сигурној будућности.