Вести

СНС: ВЕЋЕ ПОВИШИЦЕ ПЕНЗИЈА

На отвореној трибини пензионера, у организацијиГрО СНС Вршац, поручено је да су за све добре резултате и они који ће бити још бољи у великој мери заслужни пензионери.
„ Хвала вама, вашој деци и унуцима што сте разумели све оно што премијер Александар Вучић ради, и убеђени смо да Србију и нас чекају бољи дани. Пензионери су заслужни за резултате које је влада постигла, а како је наш Премијер рекао, пензије неће каснити ни један дан. Сви знате да је Председништво ПУПС-а једногласно одлучило да се обрати Премијеру, и да то довољно говори да је управо Александар Вучић показао највећу посвећеност заједничким циљевима, као и највеће разумевање за потребе пензионера. Након овог минималног повећања пензија, у годинама које нам долазе биће већих повишица“, рекла је Нада Милинковић, председница Савета пензионера ГрО СНС Вршац, и позвала све пензионере да на изборни дан, 24. априла, сви буду уједињени и подрже број 1 на свим нивоима.
У последње две године Влада РС је, за домове и клубове пензионера, издвојила 860 милиона динара. Уложено је толико колико није за претходних 14 година, а у плану је да се уложи још 800 милиона динара. То довољно говори о добром односу СНС према пензионерима, а и о односу и немарности претходне владе према пензионерима.
Како је навео премијер Александар Вучић, пензионери су хероји Србије јер су својим одговорним понашањем поднели највећи терет реформи.
Истакнуто је да ништа не бисмо могли да урадимо да пензинери нису уложили своју снагу, енергију, сав свој труд и своју љубав за отаџбину. Србији не прети опасност од пропасти, јер су старији дали много за Србију и веровали у њену будућност.
На трибини су, поред Наде Милинковић, говорили и Мирослав Ступар, Владимир Дмитровић као и кандидати за одборнике у Скупштини града Вршца Драгана Митровић, др Родика Петку, Данијела Дондур,Милош Васић, Татјана Николи, Владимир Соларевић.