Вести

СПОРТ И ХУМАНОСТ

У оквиру своје акције "Тренирајмо заједно", активисти савета за спорт и омладину Гро СНС Вршац одиграли су пријатељске утакмице са локалним клубовима у Куштиљу и Великом Средишту. Резултат ових мечева био је споредан у односу на дружење и едукацију младих о важности бављења спортом и физичким активностима.

У оквиру ове акције, чланови Савета својим личним прилогом набавили су сто за стони тенис основној школи у Гудурици, а на предлог тамошњег повереника Месног одбора Владислава Врбанића.

Као и много пута у претходном периоду, чланови Савета показали су своју величину и сопственим средствима обезбедили нова инвалидска колица за свог сурађанина Зорана Фијатова.

"Акција коју спроводимо и која има за циљ правилан и здрав живот, наставиће се и после предстојећих избора јер је она отпочела још прошле године и није повезана са предизборним циклусом, а чланови Савета ће и убудуће помагати колико год је то у њиховој могућности свим особама којима је помоћ неопходна" изјавио је Борис Горјуп, председник Савета за спорт и омладину ГрО СНС Вршац.