Вести

УНИЈА ЖЕНА ГрО СНС ВРШАЦ У УЉМИ И ЗАГАЈИЦИ

Унија жена ГрО СНС Вршац је поново показала хуманост и бригу за оне којима је то потребно. У питању је подршка Удружењу параплегичара и квадриплегичара „Параквад“.

Наиме, Унија жена ГрО СНС Вршац, организовала је хуманитарни концерт Тропико бенда који је одржан у СЦ „Миленијум“. Улаз је био слободан, али је свако могао да да добровољни прилог у складу са својим могућностима. Сва средства била су намењена поменутом удружењу за набавку помагала инвалидним лицима. Овога пута купљена су инвалидска колица за члана Параквада из Уљме. Наташа Ћирић, председница Уније жена ГрО СНС Вршац, навела је како је битно да свако од нас схвати потребу да се пружи помоћ онима којима је то најпотребније.

„Унија жена ће наставити и даље да активно учествује у хуманитарним акцијама и да пружи подршку свима онима којима је помоћ преко потребна. Друштво треба још више да се ангажује и да сваком од нас порасте свест о потреби пружања помоћи другима, било да је у питању материјална помоћ, помоћ у виду гардеробе, или једноставно људски и хумани приступ сваком појединцу“- рекла је Ћирић. Унија жена ГрО СНС Вршац је такође посетила место Загајица, и том приликом уручила помоћ у виду гардеробе социјално угроженим породицама.