Вести

ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ ГРАЂАНА ВРШЦА

Повереник СНС Александар Ђорђевић рекао је да су усагласили ставове и идеје око нових инвестиција, које ће привући и спровести заједничким снагама, уз подршку Владе Републике Србије.

- Као што смо испунили обећање да ће Вршац добити статус града, тако ћемо одржати и обећања да ће се урадити започети и најављени капитални инфраструктурни пројекти, нагласио је Ђорђевић.

Председник Покрета ВРЕР Јовица Заркула рекао је да они својим члановима упућују јасну поруку да на покрајинским и републичким изборима гласају за СНС, јер коалицију са њима виде као најбоље решење за Град Вршац.

- На данашњем радном састанку анализирали смо потписани коалициони споразум. Задовољни смо резултатима. Наши заједнички састанци наставиће се и у току изборне кампање. Ми смо се обавезали да ћемо их подржати на вишим нивоима, што ћемо и урадити. Разлог је подршка коју Вршац добија за приоритетне пројекте попут аутопута Београд - Румунија, за завршетак обилазнице, за нову индустријску зону која води ка новим радним местима, као и за мање, али не мање битне пројекте уређења школа и болница, рекао је Заркула.